Klimakterieklimatet

klimakterieklimatet monika björn åsa melin

165.- Klimakterieklimatet med Monika Björn & Åsa Melin

Hur är klimakterieklimatet inför 2021? Här ska jag tillsammans med hälsoprofilen och klimakterieaktivisten Monika Björn summera 2020, fundera på hur vi kvinnor mår och blicka framåt. För hur står det till med klimakteriet egentligen? Kommer vi någon vart ur ett lite större perspektiv och vad är det vi behöver fortsätta tala om, och hur ska vi kvinnor förhålla oss till våra utmaningar både fysiskt, psykiskt och mellan varandra. Hur ser kunskapsläget ut i vården och hos oss kvinnor och vad kan vi förvänta oss framåt? Vi diskuterar också vilka frågor som är de vanligaste vi möter när vi har kontakt med dig som lyssnar och är engagerad i forum på nätet.

Den som vill ha mer av kloka och kunniga Monika Björn ska kika på avsnitt 42, avsnitt 65, avsnitt 93, avsnitt 116 och avsnitt 134.

Lyssna på avsnittet

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!