Klimakteriehacks, del 1

klimakteriehack

116.- Klimakteriehacks, del 1 med Lotta, Monika, Sofia & Annika

Varsågod, här kommer klimakteriehacks dvs riktigt bra tips som passar oss som lever i och kring klimakteriet. Du får värdefulla råd av barnmorskan Lotta Hasselberg från Klimakterieportalen, hälsoprofilen och klimakterieaktivisten Monika Björn, beteendevetaren, zonterapeuten och coachen Sofia Waesterberg och Annika Mowitz som är undersköterska och moderator i gruppen Klimakteriekärringar.

De delar med sig av sina bästa tips för välmående och hittar lösningar på små och stora problem som drabbar många av oss. Här är det högt och lågt med snack om allt från starkare naglar, isvatten, kissträning, energitjuvar och vila för binjurehälsa till vintips! Du får också veta varför du tjänar på att besöka djurfoderbutiken och varför tamponger gör nytta även om du inte blöder. Alltså, vilka kvinnor. vilka klimakteriehacks och vilken uppfinningsrikedom! Del 1 av 2.

Lyssna på avsnittet

Här hittar du Sofia Waesterbergs tips och råd för bättre balans i livet Nyfiken på Monika Björn, klicka här, 
och Klimakteriekärringar hittar du på Facebook.

Vill du höra mer av Lotta Hasselberg lyssna på avsnitt 84
Sofia Waesterberg i avsnitt 97 och Annika Mowitz i 90
Monika Björn är med i avsnitt 42,    65   och   93

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!