Återhämtning

aktiv återhämtning ulrica norberg
158.- Aktiv återhämtning med Ulrica Norberg

Hur tar man pauser i vardagen och ger sig själv återhämtning som gagnar välmående? Vad är det som hänt i våra liv som stökat till naturlig rytm trots att vi fått mer frihet genom hjälpmedel som underlättar? Ulrica Norberg är uppskattad författare, föreläsare, andningscoach, yogainstruktör och kan många tekniker för återhämtning som du ska få lära dig i det här avsnittet. Nervsystemet i kroppen och framförallt hjärnan behöver tid utan stimuli med djup avslappning för läkning. Många känner igen sig i nedstämdhet, utmattning, utbrändhet och känslor som stormar upp och ner.

Beroende på vem du är kan ditt behov och graden av återhämtning skilja men några gemensamma nämnare finns det. Dessutom talar vi om andning som är så mycket mer än syre. Ulrica berättar också om sin egen resa med krishantering och att välja livet när man lever nära döden.

Lyssna på avsnittet.

Läs mer om Ulrica Norberg på www.ulricanorberg.se

Böckerna Nomad och Återhämtning kan du också läsa om på Harper Collins hemsida.

Vill du höra mer om avslappning och få effektiva verktyg lyssna gärna på Daniel Ek i avsnitt 43 och Ellen Engvall i avsnitt 139 där vi talar om yoga och andning.

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!