Livskvalitet under klimakteriet. Vem skall hjälpa dig?

Aino Fianu livskvalitet under klimakteriet
73.- Vem ska hjälpa dig?  med Aino Fianu

Hur ska du uppnå bästa möjliga livskvalitet under klimakteriet och finna orsaken till dina symptom så du får rätt behandling? Aino Fianu är specialiserad i urogynekologi och är även ansvarig för kvinnoforskningsenheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Hon har hela sitt liv arbetat kliniskt och med forskning för att öka livskvaliteten för oss kvinnor.

Ingen skall behöva leva med obehag vid sex, sveda, klåda, torra slemhinnor, urinläckage eller att springa på toaletten upprepade gånger per natt. Aino sprider erfarenhet och kunskap som lärare för medecinestuderande, men också med hjälp av sitt ”Klimakterie-café”!

Alla kvinnor förtjänar att ha livskvalitet under klimakteriet!

Tyvärr är läkarna man möter inte alltid tillräckligt kunniga och uppdaterade. Vem ska man kräva hjälp av och hur?

Ainu rekommenderar information om klimakteriet

Information om Ainos Klimakteriecafé

På tal om att det inte forskas mycket på det kvinnliga underlivet: En avhandling om det kvinnliga underlivet. ”Det gömda könet”

Lyssna på avsnittet

Klimakteriepodden är Sveriges största podd för klimakteriefrågor och kvinnohälsa. Allt från bioidentiska hormoner, progesteron och bröstcancer till kost och motion, sömn och ayurveda. Gå in på Avsnitt för att hitta en lista med samtliga poddar eller Ämnen där avsnitten finns grupperade.