Lust till lust

lust i klimakteriet tina hagelin

96.- Lust till lust med Tina Hagelin

Hur hittar man tillbaka till sin lust i klimakteriet? Förutsättningarna för att kunna må bra och känna lust handlar till stor del om att älska sig själv och att acceptera sin kropp. Tina berättar personligt och insiktsfullt om sina utmaningar med jakten på det perfekta, karriär och hur hon helt vände livsinriktning. Du får råd till hur du kan hjälpa dig själv tillbaka till din sexualitet och lust, som säkert inte är densamma som när du var 30.

Ta tag i lustmördare som kontroll, stress och sömnbrist, våga bejaka och känna stolthet över dig själv och din kropp oavsett ytan. Se din sexualitet som en näringstörstande trädgård som kräver omvårdnad och tid. Skapa närvaro i ditt eget liv och våga flirta med dig själv. Tina ger också tips på sånt som får igång dina olika sinnen som i sin tur kan ge energi till lust som föder mer lust. Avsnittet ger en öppen och ärlig berättelse om vikten av att våga följa sitt hjärta samtidigt som du får konkreta råd till hur du skapar sexuell hälsa. Det går att hitta tillbaka till lust i klimakteriet.

Här är andra avsnitt av Klimakteriepodden som knyter an till Tinas berättelse:

03.- Sexualitet under klimakteriet med Helena Cewers

06.- Stärk hälsan och öka välbefinnandet med Tina Hagelin

46.- Knip för bibehållen livskvalitet med Karolina Ersson

59.- Ökad livsenergi och rikare sexliv med Irene Andersson

Välkommen att kika in på www.pistill.se.  Hittar du något lusthöjande du vill ha så får du 15% med koden PISTILL på hela sortimentet fram till den 6/8

Lyssna på avsnittet

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!