Klimakteriet i arbetslivet

 

klimakteriet i arbetslivet per eriksson

51.- Kvinnlig dynamik på arbetet med Per Eriksson

Klimakteriet i arbetslivet är förr eller senare en verklighet för alla kvinnor. Givetvis tas det hänsyn till medarbetare som är gravida men hur är det med de som lever med klimakteriet och klimakterieproblem?

Företagsledaren Per Eriksson ger sin syn på varför kvinnor är absolut nödvändiga för dynamiken i företag och hur mogna kvinnor bidrar med nödvändig kompetens och balans. Kanske är det dags att vi skapar samma förståelse för klimakteriet som för kvinnor som är gravida ute i arbetslivet.

Moderna företag ger tydlig målstyrning och den flexibilitet som kan bidra till att du orkar och vill stanna kvar och ändå ha balans i livet. Vi pratar också om mentorskap, individuell anpassning och hur lite det talas om klimakteriet.

Missa inte Pers länkar!

Vill vi ha jämlikhet? Want Gender Equality? Let’s Get Creative | Kyl Myers | TEDxSaltLakeCity

Mångfald och en inkluderade kultur är nödvändigt på arbetsplatser: Transform your culture: Diversity and inclusion in the modern workplace

Jämlikhet är mycket mer än lika många kvinnor som män på t ex en arbetsplats. Det handlar om allt från grundforskning till anpassning på alla möjliga plan:

Lyssna på avsnittet

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!