Kan klimakteriet skapa en utmattningsdepression?

klimakteriet skapar utmattningsdepression blossom tainton

181.- Jag är tillbaka med Blossom Tainton

Kan klimakteriet skapa en utmattningsdepression? Det tror Blossom Tainton. Men hon visar att det går att komma tillbaka efter en utmattningsdepression och en massa klimakteriebesvär!

Hon kände sig mer och mer likgiltig inför det mesta. Diagnosen var att hon led av en utmattningsdepression. Men vad var egentligen orsaken? Tänk om det var klimakteriet som orsakade det hela? När hon insåg detta och började arbeta mot klimakteriebesvär blev allt klarare och lättare. Klar i knoppen och kroppen som hon säger.

Hör hur Blossom Tainton ingjuter hopp med sin personliga berättelse om hur mums-mums-hjärnan klarnat och grodan-boll-magen har gett vika. Men vad är vad och vad beror på vad när många saker händer samtidigt i en kvinnas liv från 45 och framåt, frågar hon sig. Ett avsnitt som handlar om att byta karriär, flytta, vara sjuk, känna sig utnyttjad till att få tillbaka sig själv och känna skärpa, energi och glädje och ha många planer framåt. Nu är Blossom Tainton, livscoachen med helhetshälsa i fokus, tillbaka och vill dela sina erfarenheter och tankar med dig som lyssnar. Och ställa frågan, kan klimakteriet skapa en utmattningsdepression?

Länkar

Lyssna på avsnittet

Blossom hör du i avsnitt 40 och i avsnitt 121 om du vill höra hur hon hade det tidigare. Hon talar här om boken Andens medicin av Alberto Villoldo där hon rekommenderar hans 7-dagars detox.

Kerstin Brismar talar om bland annat periodisk fasta i avsnitt 173. Och Bitten Jonsson är verkligen en förespråkare för att skippa sockret för att hjärnan ska fungera bättre avsnitt 85.

Tillbaka