Hitta din motivation för träning och löpning

Petra månström motivation för träning och löpning

155.- Hitta din motivation med Petra Månström

Hur hittar man motivation för träning och löpning? Ingen är alltid på topp men just löpning kan skapa en mindre tröskel för att man skall komma igång – och fortsätta!  Petra Månström är journalisten som blev Maraton-Petra med svenska folket genom ett arbetsprojekt som ledde till att hon blivit en inbiten löpare. I det här avsnittet bjuds du på en personlig berättelse som inkluderar ätstörning, att föda barn sent i livet, störtblödningar, järnbrist, jakten på fungerande preventivmedel och hur det är att hamna i klimakteriet p g a medicinering.

Petra ger råd kring träningsupplägg, utrustning och vikten av att planera sin träning så den blir av. Så kanske det är så att vallningar blir mindre jobbigt om man är van att svettas? Vi pratar också om kosttillskott och varför det kan vara svårt att vara ett ansiktet för träning och varför Petra inte vill höra att hon är duktig. Avsnittet ger konstruktiva tips för dig som vill komma igång eller behöver pepp för att inte lägga av och kan ge dig motivation för träning och löpning.

Lyssna på avsnittet

Här hittar du Petras blogg och Petra på Instagram

Vill du lyssna på podd med Petra så hittar du henne i Maratonpodden och Ewerlöf & Månström

Läs mer om järn- och blodbrist

Lyssna också på avsnitt 122 om blödningar och mer om myom och andra sjukdomar som kan drabba oss kvinnor i avsnitt 64 med Eva Rylander

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!