Hälsoutmaningen 3

hälsoutmaningen klimakteriepodden
150.- Hälsoutmaningen med Cicki Wressel & Susanne Dalsätt, del 3

Sex månader har gått sedan Cicki Wressel antog hälsoutmaningen. En rejäl offentlig utmaning! Cicki mådde riktigt dåligt på flera sätt med bl a rejäla humörsvängningar, sömntrassel och dessutom en ohälsosam övervikt driven av sötsug och kortsiktiga dieter. Motion och träning låg på en alldeles för låg nivå för att skapa energi och livsglädje. Östrogendominans och progesteronbrist var ett faktum och bidrog till hela röran. Susanne Dalsätt har med en fast hand guidat Cicki till ett nytt livsmönster med kostplan, rörelse och hållbara vanor som gett resultat. I det här avsnittet får du som lyssnar höra hur det gått för Cicki, hur hon mår, vilka metoder och recept som varit nycklar till framgång och hur hon vill fortsätta leva. Susanne berättar hur man gör en individuell plan och skapar motivation och rätt fokus om du som lyssnar vill hitta en hållbar livsstil med hälsa i fokus. Och oavsett hur långt bort och nere du är så finns det möjligheter att lyckas om du bara vågar. Steg nummer ett är att våga bestämma sig…

Lyssna på avsnittet

Har du hört upptakten och tremånadersavstämningen med Cicki Wressel?  De finns här i avsnitt 144 och i avsnitt 145.

Hälsoinspiratören och coachen Susanne Dalsätt hör du också i avsnitt 119 och  i  avsnitt 123 där hon talar om motivation och viktminskning, dessutom delar Susanne sin egen resa från gravt överviktig till Ironman-tävlande.

Du kan också kika in på Instagram @du_nu om du är nyfiken på Susannes nya koncept som hon berättar om i avsnittet.

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!