Humörsvängningar. Hälsoutmaningen Del 2

hälsoutmaningen 2

145.- Hälsoutmaningen med Cicki Wressel & Susanne Dalsätt, del 2

Minska klimakteriebesvär med humörsvängningar, sömntrassel och vallningar! Här är den spännande fortsättningen från förra avsnittet nu när Cicki har haft fyra månader på sig att komma i bättre form och balans. Cicki berättar öppet om hur den nya livsstilen går ihop med jobb, familj och hon har mycket tankar kring självkänsla och varför vi kvinnor kan vara så hopplösa när det gäller egenkärlek och acceptans?

Nu får du också höra vad har gynekolog Hilde Löfqvist satt in för åtgärder för att få bukt med pms, klimakteriebesvär, sömntrassel och vallningar. Cicki berättar öppet om sina tankar och vad som går bra och vad som är rejäla utmaningar. Och är hon nöjd med vad hon uppnått nu när fyra månader gått? Och vad säger Susanne? Det är två månader kvar av den offentliga utmaningen här i Klimakteriepodden men sanningen är ju att de här nya vanorna ska hålla resten av livet. Hur känner Cicki för det? Hur ska hon hantera semestern?

Lyssna på avsnittet.

Gå gärna till avsnitt 119 som handlar om hur man motiverar sig med Susanne Dalsätt och missa inte första delen av Hälsoutmaningen med Cicki Wressel i förra avsnittet 144. Gynekolog Hilde Löfqvist hör du i avsnitt 22 om bioidentiska hormoner och progesteron, i avsnitt 106 om hormonkarusellen,  i avsnitt 107 om hormonbehandling , i avsnitt 135 om hur det hela börjar  och i avsnitt 143 om när hormonerna till sist lugnar sig. Alla är lika intressanta! Läs mer om de olika avsnittens innehåll här på hemsidan.

Tillbaka