Dejta med Cathrine Schück

dejta cathrine schuck
130.- Dejta med Cathrine Schück

Är det spännande eller skräckinjagande att dejta och försöka träffa en ny partner? För den som levt ensam eller i ett förhållande länge så är det lätt att undra hur man gör nuförtiden. Måste det ske på nätet och vilken app eller site ska man välja, måste man vara orolig för att bli lurad, utnyttjad eller bli ett tidsfördriv? Bör man i förväg bestämma om man söker kärlek, sällskap eller sexpartner?

Det finns mängder med frågor som kommer upp. Cathrine Schück gav sig ut i dejtingvärlden för några år sedan och bloggade samtidigt om sina erfarenheter av att dejta. Hon berättar bland annat om hur ska man presentera sig, välja bilder och för att sända ut rätt signaler. Åsa och Cathrine talar också om hur man hanterar rädslan för sex och sin mogna kropp, hur man ska förbereda sig mentalt och hantera sina förväntningar. Och kan man få uppleva pirr som när man var 16 år?

Lyssna på avsnittet

Vill du höra mer av Cathrine så lyssna på avsnitt 49 där du får ett varmt Pep Talk som passar alla som just nu känner sig lite låga, oroliga och energilösa

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!