Motivation och mål

susanne dalsätt

119.- Motivation och mål med Susanne Dalsätt

Motivation och mål är betydelsefulla nycklar för att skapa fungerande förändringar oavsett vilka utmaningar eller mål du har i ditt liv. Susanne Dalsätt har gått från överviktig soffpotatis med stora hälsoutmaningar till kostrådgivare, hälsoinspiratör och ironmantävlande. Men det har inte gått genom en quick fix. Vi får veta hur man gör en plan och sätter mål som man har förutsättningar att lyckas med oavsett din utgångspunkt just nu.

Vi talar bland annat om prestation och utmaningar som har med klimakteriet, träning, energi och vikt att göra. Här får du hjälp att hitta motivation och mål utan att skylla på yttre omständigheter eftersom det till sist bara är du själv som skapar din egen framgång genom att du vill något tillräckligt mycket. Och kom ihåg att ”tid” är inget du har, det är något du tar.

Lyssna på avsnittet.

Vill du komma i kontakt med Susanne så kika in hennes hemsida  och på Instagram under @ironmanmamman

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!