Klimakteriehacks, del 1

klimakteriehack

116.- Klimakteriehacks, del 1 med Lotta, Monika, Sofia & Annika

Varsågod, här kommer klimakteriehacks dvs riktigt bra tips som passar oss som lever i och kring klimakteriet. Du får värdefulla råd av barnmorskan Lotta Hasselberg från Klimakterieportalen, hälsoprofilen och klimakterieaktivisten Monika Björn, beteendevetaren, zonterapeuten och coachen Sofia Waesterberg och Annika Mowitz som är undersköterska och moderator i gruppen Klimakteriekärringar.

De delar med sig av sina bästa tips för välmående och hittar lösningar på små och stora problem som drabbar många av oss. Här är det högt och lågt med snack om allt från starkare naglar, isvatten, kissträning, energitjuvar och vila för binjurehälsa till vintips! Du får också veta varför du tjänar på att besöka djurfoderbutiken och varför tamponger gör nytta även om du inte blöder. Alltså, vilka kvinnor. vilka klimakteriehacks och vilken uppfinningsrikedom! Del 1 av 2.

Lyssna på avsnittet

Här hittar du Sofia Waesterbergs tips och råd för bättre balans i livet .

Är du nyfiken på Monika Björn?

Klimakteriekärringar hittar du på Facebook.

Vill du höra mer av Lotta Hasselberg lyssna på avsnitt 84 Klimakteriefrågor. Sofia Waesterberg hör du i avsnitt 97 Förändring , Annika Mowitz i avsnitt 90 Klimakteriekärringar. Monika Björn är med i avsnitt 42 Stark genom klimakteriet,    avsnitt 65 Hur bra kan man må?   och   avsnitt 93 Klimakteriet-nya utmaningar