Äkta hälsa

äkta hälsa

102.- Äkta hälsa med Erika Kits Gölevik

Erika Kits Göleviks filosofi strävar efter att hjälpa oss nå äkta hälsa. Det är dags att vi tar oss bort från den yttre fixeringen och funderar på vad vi kvinnor egentligen behöver och vad vi mår bra av. Erika är en känd träningsprofil och journalist med många års erfarenhet från att ha jobbat med det som säljer, nämligen smala, avklädda kroppar. Nu vill Erika starta en dialog och träningsrevolution där vi tar ett kliv in i våra egna liv och vågar släppa taget om de yttre kraven för att hitta det som ger energi och glitter i ögonen. Kom närmare det kroppen är skapt för, våga bygga en äkta relation med dig själv som innefattar att känna sorg och ilska. Erika berättar också öppet om det som hjälpt henne sortera tankar, tycka mer om sig själv och så får du tips om hur du tar till olika typer av träning för rätt känsla.

Mer om Erika och hennes Träningsrevolution

Följ med Erika på Instagram

Lyssna gärna på Kristina Andersson i avsnitt 69 som ger mycket kloka tankar om vikt och hälsa i samma anda

Kristina har också varit med och talat om hur man kan göra smarta val för att må bättre när det gäller kost i avsnitt 50

Lyssna på avsnittet

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!