Avsnitten

klimakteriet utmattningsdepression david waskuri
182.- Livskompassen med David Waskuri (Publiceras 5/5)
Man vill lyckas på alla fronter: arbete, familj, umgänge, fritid. Med höga förväntningar finns risk att tippa över gränsen och drabbas av utmattningssyndrom . Ofta är symptomen lika de man kan uppleva i klimakteriet. Vilka hör hemma i utmattning och vilka kan bero på klimakteriet och spelar det någon roll? Psykoterapeut David Waskuri introducerar verktyget livskompassen som kan hjälpa dig att hitta bättre balans i livet.
Läs mer, hitta länkar och lyssna på avsnittet

klimakteriet och utmattningsdepression blossom tainton

181.- Jag är tillbaka med Blossom Tainton
Många känner likgiltighet och diagnostiseras med utmattningsdepression. Kan det vara klimakteriet som är orsaken? Många saker händer samtidigt i en kvinnas liv från 45 och framåt Blossom Tainton ingjuter hopp med sin personliga berättelse om hur mums-mums-hjärnan klarnat och grodan-boll-magen har gett vika.
Läs mer, hitta länkar och lyssna på avsnittet

hormoner tord naéssen
180.- Dina frågor om hormoner & annat med Tord Naéssen

Som upplyst och påläst om klimakteriefrågor kan det ändå bli en annorlunda diskussion när du vänder dig till din husläkare eller gynekolog. Särskilt frågor om hormoner faller inom denna kategori. Varför är det så? Seniora professor Tord Naéssen talar med Åsa om detta och om lyssnarfrågor om sköldkörteln, om smärta, om kinesisk medicin, p-piller, myom och mycket annat.
Läs mer, hitta länkar och lyssna på avsnittet