Mindset är att vända ont till gott

mindset tina wstberg
279.- CT Mindset med Tina Westberg

En kort och bra beskrivning av Mindset är, ”Att Vända Ont till Gott”.

I våra huvuden har vi en mycket stor mängd omedvetna tankar. Eller tankar som vi inte från början kommit fram till själva. Dessa går om och om igen. Det är ett mönster av tankar eller ”sanningar” som vi fått ända sedan vi var små. Vi är på ett visst sätt. Vi är duktiga på vissa saker. Vi är dåliga på andra. Men en del av ”sanningarna” är egentligen ingen sanning för mig själv. Det var andra som påstod att man var på ett visst sätt. Men den påverkar mig negativt och den begränsar mig.

Att komma på vilka ”sanningar” som inte är ens egna och som begränsar är inte alltid så lätt. De kan sitta djupt. Vill jag ha kvar dem eller vill jag ändra på dem? För att må bra och gå framåt i livet behöver vi hjälp att se vilka inmatade och inlärda mönster och sanningar som står i vägen.

Viljan till förändring måste också vara starkare än rädslan för att ändra på sig. Man vill inte ha det som det är nu, men vet och orkar inte själv hitta rätt. Att vända ont till gott.

Här kan vi behöva hjälp. Även om jag har kunskapen behöver jag ha någon som kan stötta och leda. En coach eller en vän.

I det här avsnittet är vår coach Tina Westberg med utbildning inom bl a kost, träning och näringslära.

För Tina började hennes resa med en tumör i hjärnan som krävde en komplicerad operation. Tina bestämde sig för att investera i sin hälsa och idag är hennes mission att föra sin kunskap vidare för fler friska, starka och lyckliga kvinnor.

En av nycklarna som Tina använder är att våga tänka framåt och att fråga varför. Hur vill jag vara och vad vill jag göra om 10, 20, 30 år? Och i så fall vad behöver jag göra idag för att komma dit?

Det innebär inte bara en bra livsstil även om en sådan hjälper. Det innebär också att hitta vilka ”sanningar” som skulle hindra dig att nå dit. Och vilka egenskaper du måste utveckla. Ett positivt sätt att tänka.

Igen, inte alltid lätt att hitta rätt själv. Ta hjälp. Prata med någon du litar på.

För Tina är Mindset vår inställning till våra liv och oss själva. Hur vi kan hjälpa oss själva och andra?

Lyssna på avsnittet

Under rubriken Coachen tipsar döljer sig avsnitt som fokuserar på ett specifikt tema. En expert i ämnet coachar dig genom att förklara, ge tydliga råd och tips som ökar din kunskap, förståelse och motivation att själv prova.

Länkar

Tina Westberg finns på Facebook

Och i gruppen Friska, starka och lyckliga kvinnor där du är välkommen att gå med.

Blev du nyfiken på vad Tina kan vara för stöd för dig så ta chansen att bli bjuden på ett kostnadsfritt Klarhetssamtal.