Motivation att träna

motivation att träna lovisa lofsan sandström

161.- Vikt, talang och träning med Lovisa Lofsan Sandström

Hur är din motivation att träna? Behöver du en plan och struktur eller till och med talang för att få resultat av träning? Lovisa Lofsan Sandström har många års erfarenhet av att träna kvinnor och vet allt om kroppslig intelligens, hur man får ordning på motivationen och vad som gäller i klimakteriet om man jagar kilon. Kanske är det dags att byta strategi för att knäcka koden så du kan uppleva glädje och få kickar av dina ansträngningar. Kan du något om kroppslig intelligens och varför det kan vara bättre att röra på sig än att träna?

Lofsan vill slå hål på en del myter och vi talar om skadestånd för träning, sötsug, sömnstress, orättvisa, viktkontroll, varför du inte kan öronmärka kalorier och att du bör göra upp med din inre kritiker. Välkommen att lyssna till ett entusiasmerande avsnitt som kan ge dig motivation att träna!

Läs mer om Lovisa Lofsan Sandström och hennes träningskoncept, böcker och inspiration

Lyssna på avsnittet

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!v