Vardagsmotion, knip och bäckenbottenträning

vardagsmotion annika kits

142.- Gör det enkelt med Annika Kits

Vardagsmotion är en vana som snabbt ger dig belöning! När man väl lagt sig till med något kan det gå nästan av sig själv om belöningen kommer snabbt. Annika Kits, konditions- och löpcoach, tycker vi ska strunta i normer, gymkort och krångel och se till att röra på oss i vardagen. Ingen har dött av att lite svett och alla vet att det ger positiva effekter.

Annika hjälper oss att se möjligheter och hon är en härlig inspirationskälla för alla som behöver en knuff i ryggen när det gäller både styrka, rörelse, knip och att hitta enkla sätt att förbättra konditionen. Hon berättar hur du skapar en skön harmoni mellan fysik, psykisk och sexuell hälsa. Vi talar också om hinder, energi och livsglädje. Så får du veta varför även män har anledning att hänga på med bäckenbottenträning. Missa inte möjligheterna till vardagsmotion och  ta chansen att lyssna dig till fina råd inför en skön sommar på många sätt.

Lyssna på avsnittet

Läs mer om Annika på hennes hemsida  och följ henne på Instagram

Här finns en inspirationsfilm, speciellt framtagen för Klimaktereipoddens lyssnare, på 12 minuter där Annika visar några övningar du kan göra i vardagen utan redskap.