Sexintresse i klimakteriet

sexualitet i klimakteriet eva sanner

140.- Ja till njutning med Eva Sanner

Sexintresse i klimakteriet? Så får du till det! Visst vore det underbart att bara klicka hem njutning och lust? Här får vi lära oss att det behövs tid att utforska och utveckla sin sexualitet, lust, längtan för att vi förändras i klimakteriet. En del upplever att man tappat bort sexet på vägen och kanske behöver du besluta dig för att tacka ja till njutning för att du vill att sex ska ha en plats i ditt liv.

Eva Sanner är parterapeut, journalist och författare och har skrivit mycket om sex. Avsnittet handlar om självkänsla, relationen till dig och din kropp, uppskattning och hur man praktiskt går till väga för att skapa goda förutsättningar för njutning och bra sex. Vi talar också om nycklarna för att hitta tillbaka till varandra i en relation, även om det finns hinder och när det kan vara bättre att ge upp. Du får också höra vilka hälsofördelar orgasm för med sig, vilka hjälpmedel som kan behövas och varför det kan vara dags att ta tag i gamla fördomar. En att det inte skulle finnas ett sexintresse i klimakteriet…

Lyssna på avsnittet

Mer om Eva Sanners bok ”Ja till njutning, sex och självkänsla efter 50

Om du vill komma i kontakt med Eva, läsa mer om vad hon gör och event där du kan träffa hennes kika in på hennes hemsida.

Lyssna på avsnitt 70 Naturens kraft där Eva berättar om hemligheten med naturens välgörande effekter.