Lust och längtan

lust och längtan hanna möllås
261.- Lust och längtan med Hanna Möllås

Känner du att din lust och längtan inte är lika stor som tidigare? Klimakteriet kan bli en positiv  en vändpunkt i ditt sexliv.

Man ska älska sin nästa… men är det ens möjligt om man inte älskar sig själv? Hur många av oss känner på riktigt att man är glad, stolt och nöjd med sig själv?

När vi talar om om lust så handlar det ofta om lust till sex med en partner. Men det kan kännas som en omöjlighet för många och det är tätt ihopkopplat med livslust, energi och prestation.

Så hur höjer vi lusten, återerövrar vår kropp och landar i det vi längtar efter med eller utan sex. Hanna Möllås är barnmorska, sexolog och parterapeut med stor kunskap kring det breda begreppet lust. Det här avsnittet ger kravlösa råd kring lust och längtan. Hanna Möllås delar sin rika kunskap och erfarenhet på ett fint och ödmjukt sätt.

Vi talar om lustdödare och lusthöjare, hur stress och prestation skapar onda spiraler och varför du inte bara kan sitta och vänta på att lusten ska infinna sig. Så får vi veta att vi kvinnor har en unik lustknapp som det kan vara dags att återerövra. Bra kombo: klimakteriet och sexlivet!

Avsnittet publicerades ursprungligen i december 2020.

Lyssna på avsnittet

Läs mer om Hanna Möllås, hennes böcker och terapi

Vill du lyssna på mer av Hanna Möllås? Kika in på www.lustpodden.se

Lyssna gärna också på avsnitt 3 Sexualitet under klimakteriet   ,  avsnitt 27 Det sexuella klimatet med Helena Cewers, avsnittStärk hälsan och öka välbefinnandet med Tina Hagelin och  avsnitt 140 Ja till njutning med Eva Sanner.