Klimakteriehacks del 2

 

klimakteriehacks

117.- Klimakteriehacks, del 2 med Tina, Katarina & Louise

Vi fortsätter med klimakteriehacks dvs. riktigt värdefulla råd för att skapa bättre välmående och göra livet lite skönare i och efter klimakteriet. Avsnittets expertpanel består av författaren och medicinska journalisten Katarina Wilk, hormonterapeuten Louise Edlund och Tina Westberg som är personlig tränare och kostrådgivare. Spannet är stort; hör hur miljöombyte, spikmatta, kokosolja och tejp kan inverka på klimakteriesymptomen. Katarina har fått nog av dåliga LP-skivor och varför ligger Louise uppochner i sängen med öronproppar och funderar på sexlivet? Tina tar upp ett högst privat område, nämligen analöppningen, och berättar modigt och öppet om ett självupplevt problem som faktiskt går att åtgärda.

Lyssna på avsnittet

Vill du höra mer av dessa kvinnors kloka insikter och råd så lyssna på Katarina Wilk i avsnitt 48

Louise Edlund är med i avsnitt 19  och avsnitt 23

och Tina Westberg i avsnitt 72

Ta del av Tinas Klimakteriesmarta råd på Instagram @pttinawestberg och https://tinawestberg.se/klimakteriesmartfacebook.

Katarina hittar du på Instagram och Facebook under @katarinawilk

Louises hemsida

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!