Min klimakterieresa

klimakterieresa åsa melin100.- Min klimakterieresa med Åsa Melin

Vilken har varit min klimakterieres och hur firar vi att det nu är avsnitt 100? Jo, jag delar med mig. Många undrar över mitt klimakterium och det måste vara något riktigt speciellt och smaskigt eller riktigt monstruöst eftersom jag gör en podd i ämnet. Så nu ska du få veta. Många tankar och idéer har kretsat kring detta avsnitt och med viss nervositet har jag låtit mig intervjuas. Jag berättar om mina lärdomar, varför och hur Klimakteriepodden kom till. Du får dessutom höra om min pinsamma naivitet och fullständiga kunskapsbrist. Och hur har jag nu gjort för att hantera mitt klimakterium när jag väl förstått vad som pågår. Och hur många avsnitt går det att göra av en podcast som handlar om klimakteriet? Min klimakterieresa fortsätter. Så välkommen att lyssna!

Lyssna på avsnitt 100 med Åsa Melin

Här hittar du några av de avsnitt som varit mest uppskattade. Har du missat något eller kanske vore det bra att repetera

4.- Hormoner med Angelica Lindén Hirschberg

3.- Sexualitet under klimakteriet med Helena Cewers

58.- Inflammation; orsaken till alla besvär med Martina Johansson

65.- Hur bra kan man må med Monika Björn

69.- Fettreducering med Kristina Andersson

83.- Balansera din livsstil med Jonas Bergqvist

86.- Vem vill vara i klimakteriet med Mia Lundin

Klimakteriepodden är Sveriges största podcast inom kvinnohälsa med fokus på åren 45-60. Allt från personliga berättelser, bioidentiska hormoner till kost, sömn och alternativmedicin. Gå in på Avsnitt för att läsa om samtliga avsnitt eller Ämnen där du kan leta dig fram till det som intresserar just dig. Välkommen att lyssna!